Loading...

Z-Line™

Vedno pripravljeni na izzive
Z-Line™

Z-Line™ pooseblja varnost, vrhunskost in oblikovno dovršenost - To dosegamo s kakovostnim inženiringom.

Pomembnost inženiringa

Inženiring je pomenben za vsak produkt. Varnost, funkcionalnost in design so ključnega pomena za uspešno prodajo. Z združitvijo strankinih želja in naših več deset letnih izkušenj vas kar se da hitro popeljemo do končnega produkta in pričetka serijske proizvodnje. Uspešno pričeti in zaključeni projekti do pričetka proizvodnje so dokaz kakovostnega in dobrega sodelovanja s stranko za zagotovitev obojestranskih uspehov.

Storitve inženiringa

Koncept -> Razvoj -> Testiranje -> Optimizacija -> Serijska proizvodnja
  • PRE-KONCEPT DO ZELENE LUČI VZORČENJA - vključno naknadno serijsko podporo v vsaki fazi razvojnega in proizvodnega procesa
  • RAZVOJNI IN PROIZVODNI PROCES - vključuje konstrukcijo, simulacijo, testiranje in začetni nadzor
  • RAZVOJ SEDEŽEV ... VSE IZ ENE ROKE! - od sestavnih delov in razvoja sedežnih prevlek vključno s oceno varnosti

Naše prednosti

Imamo več kot 20 let izkušenj in znanj iz avtomobilske industrije. Več uspešno zaključenih projektov. Nahajamo se v sredini glavnih transportnih poti v Graški industrijski coni v Avstriji - Gewerbepark Raaba - Grambach, jugovzhodno od mesta Graz zraven podjetij Magna Steyr in Mercedes Benz.

Reference

Telefon
+386.59.33.76.00
Naslov
Z-LINE Engineering GmbH, Dr. Auner Strasse 22/5, 8074 Raaba – Grambach, Austria (AT) - Europa
Zahtevana so vsa polja
S klikom na gumb "Oddaj sporočilo" potrjujem, da do preklica Z-Line Avtomotive d.o.o. dovoljujem uporabo in obdelavo mojih osebnih podatkov za namene obveščanja o aktualnih vsebinah (aktualni dogodki, novice, stališča in ostali produkti Z-Line Avtomotive d.o.o.).
Pomembno: Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate, ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje.
Več informacij glede zakonodaje najdete na tej povezavi: Varstvo osebnih podatkov
Zemljevid
Skrij zemljevid