Ljudje

Z-LINE Automotive d.o.o. je zgodba, ki združuje posameznike v dinamično celoto s ciljem presegati meje nemogočega na področju interierjev za avtomobilsko industrijo.

UIGRANA EKIPA INŽENIRJEV

so strokovnjaki na področju interierja za avtomobilsko industrijo. Svojo profesionalno pot utrjujejo več kot 20 let. Rezultat bogatih izkušenj naših inženirjev so uspešno zaključeni vsi dosedanji projekti. Orientiranost k rešitvam je pristop, s katerim brez težav premagajo vse ovire na poti od ideje do začetka proizvodnje dovršenega interierja.

IZURJENI RAZVOJNIKI IN TEHNOLOGI

se ponašajo z več kot 15 let profesionalnimi izkušnjami na področju konstruiranja in razvoja interierja za avtomobilsko industrijo. Neprestano se izobražujejo in seznanjajo z novimi inovativnimi prijemi. Oddelek za razvoj je razdeljen na več ekip razvojnikov in tehnologov. Zato lahko vsak projekt hitro in učinkovito privedejo od razvojne faze do serijske proizvodnje.

VISOKO USPOSOBLJENE ŠIVILJE

skrbijo za popolnost vsakega šiva, ki krasijo naše končne izdelke. Več kot 15 let serijskega šivanja usnjenih sedežnih prevlek za premijski segment avtomobilske industrije potrjuje kompetentnost naših šivilj. Naš proces serijskega šivanja ponuja naročnikom fleksibilnost, natančnost in učinkovitost.

MOŽNOST ZAPOSLITVE

Novice|

© Z-LINE Automotive 2020 / Varstvo podatkov / Piškotki