RAZVIJANJE DO NAJVIŠJE ZMOGLJIVOSTI.

RAZVOJ

Razvijamo brezhibno varnost, izjemno funkcionalnost in prvovrstno udobje ter jih združimo v avtentični interier za vozila.

DOSEGAMO IZJEMNOST

z neprestanim raziskovanjem novih materialov, metod in tehnologij. Kroje prevlek in ostale komponente interierja združujemo v harmonično dovršen interier za vozila. Z inovativnimi rešitvami razvijemo vsak najmanjši detajl in tako zagotovimo najvišjo zmogljivost celote. Končni izdelek je simbioza ideje, naše ambicioznosti in zahtev naročnika.

IDEJO OBUDIMO V ŽIVLJENJE

z izdelavo prototipa za testiranje po načrtih naših vrhunskih inženirjev. Iz detajlov ustvarimo celoto vseh ključnih komponent, ki so del avtomobilskega interierja. Smo eksperti za oblikovanje pene in končne prevleke. Notranje dele oblazinimo in jih oblečemo v usnje z izpopolnjenimi metodami in natančnimi postopki.

NADGRAJUJEMO IDEJO

in jo izpopolnjujemo. V fazi prototipiranja testiramo izvedljivost ideje in razvijemo izboljšave. Idejo izpopolnimo do ustreznih oblikovnih, funkcionalnih in varnostnih karakteristik. Natančno razvijemo in definiramo celoten proces izdelave interierja, ki vključuje vse informacije za naslednji korak:

PROIZVODNJA

Novice|

© Z-LINE Automotive 2020 / Varstvo podatkov / Piškotki