INOVATIVEN IN CELOVIT PRISTOP.

PROIZVODNJA

Z vitko strategijo preudarno realiziramo idejo po najvišjih standardih in tako zagotovimo visok nivo kakovosti končnega izdelka.

FLEKSIBILNOST IN DINAMIČNOST

zaznamujeta našo agilno proizvodnjo. Učinkovitost proizvodnje dosegamo z dobro organizacijo in natančno definiranim procesom, ki ga razvije naš oddelek za razvoj. Visoko usposobljena ekipa skrbi za celostno sestavo vseh ključnih komponent, ki jih združimo v estetsko dovršen interier za avtomobilsko industrijo.

BREZHIBNA IZVEDBA

je rezultat timskega dela naše izurjene ekipe, ki razpolaga s sodobno strojno opremo in napredno tehnologijo. Optimalna prostorska ureditev proizvodnje nam omogoča tekoč in hiter delovni proces. Naša proizvodnja zajema vse ključne oddelke, ki zagotavljajo izvedbo po najvišjih standardih in po vseh zahtevah naročnika.

ODDELKI

PERSONALIZIRAN INTERIER

ustvarimo s storitvijo vezenja in tako estetsko zaokrožimo celoto. Pri individualizaciji avtomobilskega interierja z vezeninami uporabljamo vrhunsko strojno opremo, ki nam omogoča brezhibno vezenje na različne materiale (usnje, alcantara, umetno usnje, tekstil...). Z dodelanim dizajnom in brezhibnim postopkom vezenja uresničimo najzahtevnejše želje naročnika.

ZA INDIVIDUALNE ŽELJE

poskrbimo z individualno proizvodnjo. Te vrste proizvodnje je namenjena vsem, ki jim standardni serijski proizvod interierja ne zadošča. Interier vozila iz serijske proizvodnje preobrazimo v unikaten interier, ki ga oblikujemo skupaj z naročnikom. Končni izdelek je interier, ki odraža naročnikovo edinstvenost in osebnost.

STORITVE

UČINKOVIT PROCES PROIZVODNJE

nam omogoča serijsko proizvodnjo interierja za avtomobilsko industrijo. Zaradi fleksibilnosti ekipe in celotne proizvodnje izvajamo tako maloserijsko proizvodnjo kot tudi serijo večjih količin. Odraz našega celostnega pristopa, širokega spektra znanja in občutka za dovršenost so naši končni neprekosljivo izjemni produkti.

PODJETJE

Novice|

© Z-LINE Automotive 2020 / Varstvo podatkov / Piškotki