STARODOBNIKI V VSEM SVOJEM SIJAJU

zasijejo z našim strokovnim procesom restavriranja interierja. Celotno obnovo sistematično beležimo v katalog dejanskega stanja starodobnika in ga sproti dopolnjujemo s posameznimi prenovljenimi deli. Po koncu obnove ima lastnik izdelano celotno kronologijo posegov v avto, s katero zagotavlja potreben vpogled v izvedena dela vsem poznavalcem. Z raznimi všitki, vezeninami logotipov in odtisi vnesemo v vozilo individualni pečat.

STORITVE

OHRANJAMO ORIGINALNOST

s posnemanjem procesa dela iz časa, ko je bil avto izdelan (kovani žeblji, ročno krivljene aluminijaste letve, leseni modeli...). Najprej preverimo originalnost obstoječih vgrajenih delov in jih primerjamo z razpoložljivimi načrti proizvajalca. O morebitnih odstopanjih naročnika obvestimo pred pričetkom restavracije. Avtomobil nato razstavimo do šasije in vsak del restavriramo oziroma zamenjamo z novim, ki je identičen originalu.

VREDNOST AVTENTIČNOSTI

po končanem restavriranju starodobnika ocenijo certificirana podjetja, ki ocenjujejo prenovljen avto skladno z originalnostjo izbranih materialov in izvedbe. Od te ocene je odvisna tudi tržna vrednost posameznega starodobnika. Z avtentično izvedbo, ki je bistvo našega dela, vrednost starodobnika raste in mu prinaša dodano vrednost.

VARNI V NAŠIH ROKAH

in v naših prostorih, ki so opremljeni z alarmnim sistemom. Starodobniki so zavarovani proti kraji tudi, če niso registrirani. Avtomobili so v času obnove parkirani v suhem in ogrevanem prostoru na sedežu našega podjetja, kjer v celoti izvedemo obnovo. Lastnikom omogočamo redne vizualne preglede. Proces obnove lahko lastniki spremljajo s pomočjo spletne kamere.

Novice|

© Z-LINE Automotive 2020 / Varstvo podatkov / Piškotki