POMEMBNI MEJNIKI

Vsaka prelomnica na naši poti nas je motivirala, da postanemo še boljši in še večji. Danes smo tu, ker smo se neprestano razvijali, izpopolnjevali in se uspešno spoprijemali z dosedanjimi izzivi. In danes smo motivirani, da tudi jutri postanemo še boljši in še večji.

2013

 

AMBICIOZNI ZAČETKI

Velike ideje so nas vodile v ustanovitev podjetja Interior Car Design Solutions. Kmalu po ustanovitvi smo slavili otvoritev prvih proizvodnih prostorov v Otiškem vrhu (slo).

2014

 

PRVI RAZVOJNI PROJEKT ZA MERCEDES S AMG

Pridobili smo prvi razvojni projekt za Mercedes S AMG in ga uspešno tudi zaključili. V istem letu smo bili počaščeni z obiskom prvega avtomobilskega naročnika Magna Styer Graz. Obiskal nas je tudi predstavnik iz podjetja Johnson Controls. Leto smo zaključili s podpisom naše prve letne pogodbe za razvoj interierja v avtodomih.

2015

 

PRVI RAZVOJNO-SERIJSKI PROJEKT ZA AUDI

Podjetje smo preselili v nov razvojni center v Pamečah (SLO). Uspešno smo pridobili certifikat ISO 9001. Podjetju Audi Sport smo predstavili naše podjetje in pridobili prvi razvojno-serijski projekt. Leto se je zaključilo s prvo odpremo v podjetje Audi.

2016

 

NOVIM ZMAGAM NAPROTI Z Z-LINE Automotive

Leto smo začeli s prvo odpremo v podjetje Lamborghini in prvo odpremo v podjetje Volkswagen. Pridobili smo naročilo za podporo pri razvoju prevlek za Mercedes AMG. V tem letu je bilo opravljeno vzorčenje naše proizvodnje. Prejeli smo najvišjo oceno. Ustanovili smo podjetje Z-LINE Automotive in potrdili selitev podjetja na novo lokacijo.

2017

 

ŠIRITEV EKIPE

Na novi lokaciji podjetja v Mariboru (SLO) smo zaposlili prvih 25 šivilj. Konec leta smo podjetje dokapitalizirali.

2018/2019

 

INVESTICIJE IN NOVI IZZIVI

Podjetje Z-LINE Automotive smo preselili v Maribor (SLO). Investirali smo v novo strojno opremo in postavili šivalno linijo. Uredili smo razvojni biro. V letu 2019 smo za lokacijo v Mariboru prejeli certifikat ISO 9001:2015. V tem letu je bila opravljena tudi prva presoja naročnika Magna in pridobitev certifikata ISO 14001.

Novice|

© Z-LINE Automotive 2020 / Varstvo podatkov / Piškotki